Woerden 0348 - 45 32 32

werken-bij

Kom jij ons team versterken?

Ben je een vakbekwaam automonteur of daarvoor in opleiding? Dan hebben wij een mooie werkplek voor jou, in een team van ongeveer tien mensen, met je eigen taken en verantwoordelijkheden. Wij waarderen onze technische medewerkers net zo goed als onze commerciële medewerkers. Daarom ontvang je als monteur een auto van de zaak en als leerling monteur een scooter van de zaak.

Leeftijd vinden wij minder belangrijk dan talent en enthousiasme. Iedere monteur heeft rechtstreeks contact met de klant en dus ook de verantwoordelijkheid over zijn klus. Zo weet de klant wie er gesleuteld heeft en aan wie hij een vraag kan stellen. Het is dus van belang dat je het leuk vindt om met klanten om te gaan en dat je flexibel bent. Als je tijdens een reparatie iets onverwachts tegenkomt dan repareer je dit direct. Zo hoeft de klant er niet apart voor terug te komen.

Samen zijn we de klant op een enthousiaste manier van dienst en zorgen dat hij veilig en tevreden de weg op gaat. Daar kun jij bij helpen. Ben jij vakbekwaam, klantvriendelijk en flexibel? Dan pas je misschien wel in ons team.

Neem contact op met Arno Groenewegen op telefoonnummer 06 204 48 107 of mail naar info@autobetaalbaar.nl