Woerden 0348 - 453 232

Goedkope APK keuring

  • Plan vandaag uw afspraak in en uw auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave en staat u nooit voor verrassingen.
  • Autobetaalbaar.nl is een RDW-erkende keuringsinstantie.
  • Als uw auto tijdens de APK keuring bij Autobetaalbaar.nl wordt afgekeurd, biedt Autobetaalbaar.nl een gratis herkeuring aan.

Onze APK is altijd € 9,95 / € 19,95 all-in. Dus inclusief afmelden en eventuele wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test. De APK keuring staat los van eventueel onderhoud aan uw auto.


Wat klanten over ons zeggen:

Uitstekend geholpen

Paar weken geleden auto gekocht bij deze autodealer. Vriendelijk personeel, uitstekend geholpen. Na paar dagen mankementje met de wagen, maar ook dat prima opgelost. Dikke pluim voor de goeie service!

Betrouwbaar en goede service!

Heb bij autobetaalbaar.nl een schitterende cabrio gekocht met weinig kilometers op de teller en voor een zeer redelijke prijs. Werd door Arno de directeur zeer klantvriendelijk ontvangen, hij nam de tijd en kwam totaal niet dwingend over zoals bij andere autoverkopers nogal eens het geval is. Ik kreeg tijdens de bezichtiging zelfs een broodje kroket met milkshake aangezien het lunchtijd was. Na twee maand moesten er twee onderdelen vervangen worden en hoewel ik geen garantieregeling bijgekocht had, toch maar even Arno gebeld. In plaats van de €670,00 die het mij zou gaan kosten bij de dealer heeft hij aangeboden het voor €350,00 te repareren. Tijdens de reparatie heeft hij de auto verder ook nog eens goed bekeken en kwam tot de conclusie dat ook de bougies aan vervanging toe waren en dat een onderhoudsbeurt zinvol zou zijn, dit alles heeft hij ook aangeboden tegen een zeer gereduceerd tarief. Tijdens de reparatie kreeg ik gratis de beschikking over een leenauto. Mocht ik alsnog klachten merken tijdens het rijden, wat ik eerlijk gezegd niet verwacht...dan mag ik altijd bellen zodat we samen kijken naar de meest passende en goedkoopste oplossing. Al met al ben ik zeer tevreden over de service en ik krijg de indruk dat Arno pas tevreden is als de klanten dat ook zijn....waar zie je dat tegenwoordig nog?!! Wil je een goede tweedehands auto met gegarandeerde kilometers op de teller....raad ik autobetaalbaar.nl bij iedereen aan!

Klik hier om andere reviews te lezen