Woerden 0348 - 453 232

Goedkope APK keuring

  • Plan vandaag uw afspraak in en uw auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave en staat u nooit voor verrassingen.
  • Autobetaalbaar.nl is een RDW-erkende keuringsinstantie.
  • Als uw auto tijdens de APK keuring bij Autobetaalbaar.nl wordt afgekeurd, biedt Autobetaalbaar.nl een gratis herkeuring aan.

Onze APK is altijd € 9,95 / € 19,95 all-in. Dus inclusief afmelden en eventuele wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test. De APK keuring staat los van eventueel onderhoud aan uw auto.


Wat klanten over ons zeggen:

Goed autobedrijf!

In maart een Citroen C1 gekocht na een prettig en eerlijk adviesgesprek door Arno, waarbij hij rekening hield met welke auto het beste bij mij zou passen. Inmiddels een half jaar en bijna 20.000km verder en nog steeds zeer tevreden!

Goede service!

De accu van onze auto was kapot, waardoor de auto stil stond voor ons huis. We wilden een familielid regelen die langs kon komen om met startkabels de auto weer te laten starten, zodat we deze naar de garage konden brengen, maar Arno bood ons de optie om iemand van autobetaalbaar kosteloos langs te laten komen.
Direct een afspraak gemaakt voor 2 uur later en ze kwamen mooi op tijd. Auto weer laten starten en in de garage aangekomen werd de accu meteen vervangen. Binnen 15 minuten stond ik weer buiten met een nieuwe accu en een rijdende auto.
Top service!
Heel erg bedankt!

Klik hier om andere reviews te lezen