Woerden 0348 - 453 232

Goedkope APK keuring

  • Plan vandaag uw afspraak in en uw auto kan morgen meestal al worden gekeurd!
  • Bij noodzakelijke reparaties krijgt u altijd een prijsopgave en staat u nooit voor verrassingen.
  • Autobetaalbaar.nl is een RDW-erkende keuringsinstantie.
  • Als uw auto tijdens de APK keuring bij Autobetaalbaar.nl wordt afgekeurd, biedt Autobetaalbaar.nl een gratis herkeuring aan.

Onze APK is altijd € 9,95 / € 19,95 all-in. Dus inclusief afmelden en eventuele wettelijk verplichte roetmeting of EOBD-test. De APK keuring staat los van eventueel onderhoud aan uw auto.


Wat klanten over ons zeggen:

Top service!

Vorige week op basis van een goed gevoel (en een proefrit;-) een auto gekocht. Bij het naar huis rijden direct al geluiden te horen die niet goed waren. Dag erna gebeld en kon meteen langskomen. Auto werd op twee punten volledig kosteloos gerepareerd (geen garantie afgesloten) en werd zelfs keurig bij mij thuis afgeleverd! Niks dan lof over de service en Arno, die taart komt eraan hoor ;-)!

Positieve ervaring

Na lang zoeken zag ik bij deze dealer een leuke peugeot 206 1.4 benzine uit 2001 en na een proefrit was ik toch verkocht. Auto ziet er goed uit en motorisch bijna in orde. Helaas kwam ik na een week achter dat de Koppakking lek is maar nadat het bedrijf contact met mij opgenomen hierover ben ik toch hiervoor gecompenseerd zodat ik een deel hoef te betalen ervoor en niet de volle mep. Voor mij toch een positief teken dat ze ook met de klant meedenken!

Klik hier om andere reviews te lezen